Contact Us Today

Toll Free: 505.550.1013
Fax: 505.839.8022
Email: matastco@hotmail.com

Modele pentru pirogravura

Pentru un efect mai interesant, liniile de detaliu, se pot pirograva. Pentru diverse tablouri găsiţi plăcuţe mai subţiri dintr-un lemn Moale, fie în crochetmodèles de Hobby (la profi art aveau toate dimensiunile posibile), fie în crochetmodèles mari de bricolaj unde îi puteţi Ruga să VI le taie PE dimensiune. Pirogravura este Arta de a Grava desene PE diferite obiecte de lemn, de piele, de OS etc. cu ajutorul unui vârf de metal înroșit în foc sau cu un termocauter, precum și Rezultatul acestei activități. Pirogravura (de la grecescul Pyros = foc și graphos e.a. = Scriere) este Arta decorării lemnului, Dar și a Altor materiale (plută, piele, OS) prin ardere cu un vârf de metal înroșit în foc. Aceasta este TEHNICA de bază, folosită de-a lungul timpului de egipteni și unele triburi africane. TEHNICA a fost cunoscută și în China, unde se numea “broderie cu Acul de foc”. În România, Dar și în Alte părți ALE europei, pirogravura este cunoscută ca artă populară. Pentru a face pirogravură, aveţi nevoie, évidente, de un aparat de pirogravat. Noi avem unul foarte vechi, cu un singur capăt, însă găsiţi périodique aparate de pirogravat în ofertă la Lidl sau prin crochetmodèles de hobby, Cu diverse capete, Care de care mai subţiri, ca să faceţi o mulţime de modele Frumoase, Cu detalii fine.

Cel mai Frumos se colorează cu nişte creioane colorate sau carioci cu Vârful moale. Mie ími place Rezultatul pastelat al creioanelor colorate Dar Eliza preferǎ cariocile. EA a încercat şi cu acrilice dar nu ne-a plăcut Rezultatul. MODELE Frumoase găsiţi PE Internet Dacă veți da căutare după modele de colorat pentru copii. Évident, în funcţie de răbdare şi măiestrie puteţi încerca orice modèle, indiferent Cât de complexes pare. Stilourile cu vârf de ardere Fix funcționează la o temperatură constantă. Pentru a varia intensitatea culorii Arse și adâncimea modelului, “penița” se mișcă mai repede sau mai încet sau se Trece de mai multe ori prin același Loc. cred că acest Tip de stilou este Perfect pentru începătorii Într-ALE pirogravurii și pentru decorațiuni simple. Pirogravura tradițională poate fi realizată folosind orice Metal încălzit. Există mașini moderne de pirogravat, și pot fi împărțite în trei categorii principale. Pentru a aplica modelul, aveţi nevoie de o imagine cu contururi Clare şi de Indigo (găsiţi la librării, e cam 30 de Bani coala). Puneţi coala de Indigo cu faţa în Jos către lemn, apoi modelul şi, pentru copii, lipiţi-le Cu bandă Scotch de lemn, ca să nu fugă.

Trasaţi contururile cu un creion colorat (ca să se vadă pe care le-aţi trasat şi pe care, nu), apoi urmaţi modelul cu creionul de pirogravură. suis verificat! nu exista asa ceva la magazin de bricolaje.. Raman la varianta D-voastra “am facut vreo 5 aparate pana acum” am vazut ca AM 08:00 succes cu desenele puse acum cateva zile… Si m-am gandit sa va mai DAU 🙂 SPER că v-am făcut curioși și că veți încerca și voi această Tehnică. Eu Sigur nu mĂ voi opri aici, cred că pirogravura poate adăuga niște Accente Frumoase unei Piese décorer cu TEHNICA șervețelului sau pictate cu acrilice. IAR posibilități sunt nelimitate: rame foto, cutii de lemn pentru bijuterii sau CEAI, Linguri de lemn, creioane, brelocuri, bijuterii. Eu am, la îndemână bucăți DIN crenguțe de mesdîăn și cuburi de lemn (nu știu ce esență). Așa că m-am jucat un pic, iată ce a ieșit: atat Deocamdata. Sper sa reusesc zilele urmatoare sa va prezint niste lucrari mai interesante.

Cu toate acestea, va Pun la dispozitie cateva desene bune pentru pirogravura, pentru ca am vazut ca Unii dintre voi ar fi interesati de asa ceva. Cori, f interesant articolul ma Bucur ca si tu colaborezi la aceasta rubrica.. Si sper ca Impreuna sa testam si recomandam Cat mai multe unelte si materiale. Eu pirogravez de multi Ani. AM trei aparate de pirogravat, doua cumparate DIN Comert si unul facut de mine, cu care Lucrezia cel mai mult. Este foarte simplu de facut un aparat de pirogravat. ITI trebuie doar un transformateur de la un aparat cu alimentarea primarului la curent de 220V.

Comments are closed

Quick Form

Albuquerque, NM 87120

Toll Free: 505.550.1013

Fax: 505.839.8022

Email: matastco@hotmail.com