Contact Us Today

Toll Free: 505.550.1013
Fax: 505.839.8022
Email: matastco@hotmail.com

Modele de tencuieli interioare

Tencuielile pe baza de Ipsos se aplica si Manual in spatiile unde nu pot fi utilizate masinile de tencuit sau nu exista o sursa de Electricitate adecvata masinii de tencuit. Tencuielile Manuale pe baza de Ipsos sunt ideale pentru repararea peretilor uzati. Tencuielile pe baza de Ipsos se aplica intr-un strat sau doua straturi, in functie de grosimea care trebuie obtinuta. De asemenea, ele sunt preferate de proprietarii de locuinte si de specialistii in amenajari interioare, pentru ca permis atat obtinerea unor suprafete Perfect plane, cat si a unor suprafete cu anumite reliefuri sau MODELE. Doresc o oferta Tencuieli extérieur si intérieur Casa are came 340s/m iar intérieur aproximativ 460s/m, in valea lunga Jud. Alba la Soseaua principala DN14 acces usor si curat. Tencuielile pe baza de Ipsos pot fi aplicate mecanizat sau manuel. Pentru Aplicarea mecanizata a tencuielilor pe baza de Ipsos este nevoie de o Masina speciala de tencuit. Ar fi bine sa stii ca exista tencuieli speciale pentru aplicare mecanizata.

Expertii in materiale de Constructii recomanda ca tencuielile mecanizate pe baza Ispos sa se aplice intr-un strat sau in doua straturi, cu o grosime minima de 8 milimetri (mm). In functie de suprafata peste care se aplica tencuiala mecanizata, poate fi necesara montarea unei plase de armare. De asemenea, PLASA de armare se monteaza la trecerea de la un strat suport la altul (de exemplu intre Beton si caramida sau BCA) si peste santurile canalelor de cablu. Tencuielile mecanizate pe baza de Ipsos se aplica repede, se finiseaza usor, ajuta la obtinerea unor pereti drepti si contribuie la realizarea unor finisaje Variate. Tencuielile pot fi facute PE caramida, BCA, PE plase de suport, PE Beton Armat etc Tencuielile se folosesc atat pentru finisarea constructiilor Noi, cat si in cazul lucrarilor de renovare. In articolul pe care tocmai il parcurgi o sa-TI prezentam mai multe informatii despré tencuielile pe baza de Ipsos, Care se folosesc la intériul unei Constructii. Buna ziua. Asa cum ai ZIS Casa TI-ai construit-o DIN caramida Porotherm de 38 TSH in principiu fara o izolare TERMICA, apoi ai aplicat o izolare de polistiren daca nu ma Insel. IMI Poti spune de ce? Vreau sa intreb consumul de lemn la o Centrala de lemne PE gazeificare care este intr-o luna, PE timp de iarna, la Casa construita DIN caramida Porotherm 38 TSH fara izolatie suplimentara. Multumesc.

» Dupa Elementul de constructie pe care se aplica sunt: exista Patru PASI pe care orice muncitor este nevoit sa-i respecte daca vrea sa aplice parfait o tencuiala pe baza de Ipsos: pregatirea suportului, pregatirea tencuielii, Aplicarea tencuielii si finisarea acesteia. Grundul sau tencuiala grosiera. Dupa aproximativ o zi-doua de la Aplicarea stropului se va incepe tencuiala propriuzisa, care va fi facuta cu mortier (APA, ciment, nisip si var etc) si va avea 2-2,5 cm grosime. Pentru tencuieli este necesar ca Temperatura sa fie peste 4-5 grade. – VOR aplica tencuielile pe baza de Ipsos intr-un singur strat; tencuiala se aplica in doua straturi numai in cazuri exceptionale, cand este necesara obtinerea unei grosimi mai mari; Pentru oferta de pret si executia lucrarii va ne sa ne contactati, Noi va Stam la dispozitie cu incredere. Ce tencuiala pentru intérieur recomandați la pereți BCA Ytong a +? Mentionez ca pereți sunt drepți fără denivelări, exista vreun Tip de tencuiala subtire? mai necesita PLASA? Va mulțumesc! Suprafata grundului nu se netezeste; EA trebuie sa Ramana rugoasa pentru a asigura o Buna aderenta cu stratul final. O Buna aderenta se poate obtine si prin brazdarea suprafetei grundului cu mistria. Va multumesc, Cristian 0733 289 386 Courriel: crslungu@gmail.com Gletul.

Comments are closed

Quick Form

Albuquerque, NM 87120

Toll Free: 505.550.1013

Fax: 505.839.8022

Email: matastco@hotmail.com